gaudeix de les sensacions que t'oferim amb plena harmonia amb la natura

Deixa’t portar per l’encant i la màgia de la Vall de Ribes situada enmig de les muntanyes del Pirineu amb entorns on pots gaudir del turisme experiencial basat en la naturalesa. La nostra casa t’ofereix allotjament a petita escala amb només 4 habitacions “Adults only”. Pots visitar grans boscos naturals, recórrer infinitat de senders o simplement gaudir de les imponents vistes des del propi allotjament. 

EMOCIONS POSITIVES

A Serrat del Vent treballem molt a fons per tal de que trobis la pau i l’equilibri en el teu cos, ment i esperit envoltat d’energies positives.

Dóna-li a cada dia l’oportunitat de convertir-se en el millor dia de la teva vida.

Tranquil·litat & desconnexió

El tracte que proporcionem, els aliments naturals amb els que treballem, el poder gaudir d’espais per relaxar el cos i la ment, la interacció entre els hostes que permet socialitzar, el fet d’estar rodejats de pura natura, provoquen aquest estat de positivisme.

El pur fet d’estar en contacte amb la natura a Serrat del Vent implica el poder respirar un aire molt més pur que ens ajuda a netejar els nostres pulmons, poder practicar activitats esportives d’una manera molt saludable, activar regions del nostre cervell que produeixen serotonina i dopamina que són les hormones que ens ajuden a ser feliços obtenint un alt grau de serenitat i optimisme, l’exposició als raigs del sol ens ajuden a sintetitzar vitamina D i sobretot gaudir de la bellesa salvatge de l’entorn.