gaudeix de les sensacions que t'oferim amb plena harmonia amb la natura

Deixa’t portar per l’encant i la màgia de la Vall de Ribes situada enmig de les muntanyes del Pirineu amb entorns on pots gaudir del turisme experiencial basat en la naturalesa. La nostra casa t’ofereix allotjament a petita escala amb només 4 habitacions “Adults only”. Pots visitar grans boscos naturals, recórrer infinitat de senders o simplement gaudir de les imponents vistes des del propi allotjament. 

EMOCIONS POSITIVES

A Serrat del Vent treballem molt a fons per tal de que trobis la pau i l’equilibri en el teu cos, ment i esperit envoltat d’energies positives.

Dóna-li a cada dia l’oportunitat de convertir-se en el millor dia de la teva vida.

Tranquil·litat & desconnexió

El tracte que proporcionem, els aliments naturals amb els que treballem, el poder gaudir d’espais per relaxar el cos i la ment, la interacció entre els hostes que permet socialitzar, el fet d’estar rodejats de pura natura, provoquen aquest estat de positivisme.

El pur fet d’estar en contacte amb la natura en Serrat del Vent implica el poder respirar un aire molt més pur que ens ajuda a netejar els nostres pulmons, poder practicar activitats esportives d’una manera molt saludable, activar regions del nostre cervell que produeixen serotonina i dopamina que són les hormones que ens ajuden a ser feliços obtenint un alt grau de serenitat i optimisme, l’exposició als raigs del sol ens ajuden a sintetitzar vitamina D i sobretot gaudir de la bellesa salvatge de l’entorn.