on ens trobem

Posem a la disposició dels nostres clients la nostra casa a la Vall de Ribes, aquesta es troba a 5Km del centre del poble de Ribes de Freser al nord de la província de Girona, just al límit del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser on es troba Vall de Núria.

El Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser, emplaçat a la comarca del Ripollès, comprèn les mostres més orientals d’alta muntanya del Pirineu axial català, corresponents als conjunts muntanyencs que configuren les capçaleres dels rius Ter i Freser.

Es tracta d’un territori de notable complexitat orogràfica i de gran diversitat paisatgística; factors que, afegits a una important extensió i a la considerable amplitud altitudinal, permeten l’existència de mostres molt variades i riques de les estructures geològiques, els ecosistemes, els hàbitats i les comunitats vegetals, les espècies i els paisatges d’aquesta zona del Pirineu.

Situada a prop de la frontera amb França al nord de Catalunya, aquesta increïble propietat no està molt lluny de Barcelona o la Costa Brava i, com és totalment privada, està perfectament situada per a una llarga estada de dies de descans quan arriba el moment de relaxar el teu cos i la ment. Pots visitar els voltants i explorar les boniques ciutats catalanes i els centres històrics i culturals.

Gaudeix de la millor experiència de vacances de luxe amb el lloguer d’aquesta vila privada per delectar-se de la natura i la relaxació.

Descripció de la casa

L’estructura de la casa es troba totalment orientada als quatre punts cardinals, amb totes les habitacions orientades a la cara Sud.

Els esplèndids materials de construcció, el mobiliari tradicional català juntament amb peces contemporànies, les belles escultures i l’art es combinen amb fustes envellides, pedres naturals i detalls tradicionals per crear un estil de muntanya característic de la regió. Passegeu-vos cap a fora per trobar diverses zones precioses de terrassa amb vistes a les impressionants muntanyes pirinenques, on a l’estiu podeu passar vespres memorables submergint-vos en la bellesa del paisatge circumdant.

Dins de la casa, les enormes i nombroses finestres possibiliten inundar de llum totes les estances, que us permetran gaudir dels bonics paisatges de les nostres muntanyes.

la nostra filosofia de treball

Som una petita empresa familiar compromesa a aconseguir la plena satisfacció dels nostres clients, sent la qualitat del servei que prestem la nostra carta de presentació. Oferim un tracte molt proper i cordial durant la teva estada a casa nostra.

Des de Serrat del Vent oferim un espai de gran qualitat que té com a objectiu oferir un servei equilibrat i sostenible.